Uw website is vaak de eerste bron van informatie voor uw potentiële klanten. Daarom is het belangrijk dat uw website voldoende informatie biedt, overzichtelijk is én voorzien is van uw huisstijl.
Movinmotion ontwikkelt de meeste websites met het open source CMS ‘WordPress’. WordPress biedt vele templates, plugins en gebruiksklare modules, zodat tijd en geld bespaard kunnen worden voor u als klant.

U wordt bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Zo bouwen we samen aan een visitekaartje van uw onderneming dat aan uw wensen voldoet.

Een huisstijl moet uniek zijn, bij uw bedrijf passen en uw boodschap optimaal overbrengen. De wijze waarop uw huisstijl wordt toegepast, is van grote invloed op het succes van uw bedrijf. Een goede uniforme toepassing van uw huisstijl staat bij Movinmotion dan ook bovenaan de lijst met prioriteiten.

Movinmotion luistert goed naar de wensen van haar klanten en de klant wordt dan ook nauw betrokken bij het ontwerpproces. Van begin tot eind, zullen wij samenwerken tot uw wensen vervuld zijn. Binnen het ontwerpproces luisteren wij naar elkaar om zo samen tot het gewenste eindproduct te komen. Movinmotion adviseert en voert uit. Movinmotion is tevreden als u dat bent !

Naast een visitekaartje, briefpapier en enveloppen heeft u misschien nog andere wensen op het gebied van drukwerk. Een flyer, folder of brochure zijn ideale marketingcommunicatiemiddelen om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Movinmotion realiseert graag voor u al uw wensen op het gebied van drukwerk.

Tegenwoordig is geen product te gek om te voorzien van uw huisstijl óf logo. Samen zorgen wij ervoor dat uw boodschap ook daadwerkelijk bij uw doelgroep terecht komt. Of dit nou is middels een visitekaartje, briefpapier, enveloppe, flyer, folder, brochure, poster, pen, shirt, pet of tas. Movinmotion gebruikt een vaste drukker, een drukker die aan de kwaliteitseisen voldoet. Zodat u niet voor verassingen komt te staan.

BrochureBBLThumb

Een motion graphic is een korte video waarin uw boodschap wordt overgebracht aan uw doelgroep. Middels een dergelijke video kunt u uw product of dienst op een duidelijke snelle manier presenteren aan uw doelgroep, zonder dat zij hele lappen tekst voorgeschoteld krijgen. Een motion graphic wordt vaak ondersteund door muziek of een voice-over. De animatie in zo’n video maakt uw boodschap zo snel duidelijk dat onder andere via social media uw boodschap razendsnel uw doelgroep bereikt. Deze video’s kunnen gemakkelijk verspreid worden en vertellen uw boodschap voor u!

Een motion graphic kan tevens worden ingezet tijdens presentaties, als inleiding, afsluiting, verheldering of opsomming. Movinmotion denkt graag met u mee hoe wij samen de door u te vertellen, misschien wel saaie, boodschap op een creatieve wijze plezierig kunnen overbrengen aan de doelgroep.